Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες της Petroil Fuels χωρίζονται σε 6 βασικές κατηγορίες: την έκδοση κοινοχρήστων, την άντληση υδάτων και τον καθαρισμό βόθρου, τον καθαρισμό αποχετεύσεων και τις αποφράξεις, την απολύμανση και απεντόμωση, τους καθαρισμούς κτιρίων και, τέλος, μία εξειδικευμένη τεχνική υπηρεσία.

Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες εκτελούνται από το ευγενικό και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας και τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης του κτιρίου σας.

Διαχείριση Κοινοχρήστων Αθήνα | Petroil Fuels

Έκδοση Κοινοχρήστων

Τιμή Σήμερα

Η έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικιών είναι ο μηνιαίος βραχνάς του εκάστοτε διαχειριστή και αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα σημεία στη διαχείριση της πολυκατοικίας.

Το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρείας δημιούργησε ένα απλό αλλά παράλληλα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνοντας ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστά τους.

Πετρέλαιο Κίνησης

1.38 € / Λίτρο

Πετρέλαιο Θέρμανσης

1.098 € / Λίτρο

Καθαρισμός Βόθρου Αθήνα | Petroil Fuels

Άντληση Υδάτων- Καθαρισμός Βόθρου

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις τυχαίνει πολλές φορές να πλημμυρίσουν από τυχόν τεχνικά ή φυσικά αίτια: κάποια βλάβη στο δίκτυο αποχέτευσης ή ύδρευσης, δυνατή βροχή κ.λπ.

Η PETROIL FUELS βρίσκεται στο πλευρό σου για την άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων και σε εξυπηρετεί άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς φθορές, σε όλη την Αττική.

Συντήρηση Αποχετευτικού Δικτύου στην Αττική | Petroil Fuels

Καθαρισμός Αποχετεύσεων-Αποφράξεις

Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, προκειμένου να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε, με εγγυημένη ταχύτητα και αποτέλεσμα, την απόφραξη και τον καθαρισμό της αποχέτευσης οποιουδήποτε κτιρίου και εγκατάστασης.

Συντήρηση και Πώληση Πυροσβεστήρων | Petroil Fuels

Πωλήσεις Πυροσβεστήρων- Αναγομώσεις

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας με εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό και αναλαμβάνουμε τη συντήρηση-αναγόμωση-πώληση και υδραυλική δοκιμή πυροσβεστήρων είτε χαμηλής είτε υψηλής πίεσης.

Καθαρισμοί Πολυκατοικιών | Petroil Fuels

Καθαρισμοί Κτιρίων

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των καθαρισμών κτιρίων και καλύπτουμε όλες τις ανάγκες καθαριότητας της πολυκατοικίας και των επαγγελματικών χώρων. Αναλαμβάνουμε άμεσα, υπεύθυνα, οικονομικά και οικολογικά όλες τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης του κτιρίου σας.

Απεντόμωση Πολυκατοικίας | Petroil Fuels

Απολύμανση-Απεντόμωση

Παρέχουμε υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης σε διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτίρια, με στόχο τη διασφάλιση ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος.

Τεχνική Υποστήριξη | Petroil Fuels

Τεχνική Υπηρεσία

Η Τεχνική Υπηρεσία της Petroil Fuels περιλαμβάνει μία σειρά από τεχνικές εργασίες που εκτελούνται σε μία κτιριακή μονάδα πολυκατοικίας. Ειδικότερα, προσφέρεται η υπηρεσία εγκατάστασης θέρμανσης/ψύξης από εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς, καθώς επίσης και μία σειρά από τεχνικές και οικοδομικές εργασίες σε όλα τα κτίρια.

Υποβολή αιτήματος

Εκπτώσεις σε Πετρέλαιο Θέρμανσης | Petroil Fuels

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.