Συντηρήσεις Αποχετεύσεων

Συντηρήσεις Αποχετεύσεων

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels

Παράλληλα με τις αποφράξεις, προσφέρουμε συντήρηση αποχετεύσεων με περιοδικό – προληπτικό καθαρισμό των σωληνώσεων από λήμματα και λίπη. Η Petroil Fuels είναι μια δυναμική επιχείρηση με εμπειρία στον τομέα των αποφράξεων και των καθαρισμών αποχετευτικών αγωγών, καθώς και των τακτικών συντηρήσεων αποχετευτικών δικτύων.

Πότε πρέπει να γίνεται προληπτικός καθαρισμός;

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels

Ακόμα και στις περιπτώσεις που το δίκτυό σας δεν παρουσιάζει συχνά ή και καθόλου προβλήματα, είναι σημαντικό να κάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα (συνιστούμε μηνιαία συντήρηση) προληπτικούς καθαρισμούς στο οριζόντιο δίκτυο, για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του, καθώς και για την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

Κατά τη διαδικασία του προληπτικού καθαρισμού, ερχόμαστε στον χώρο σας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και καθαρίζουμε εσωτερικά όλα τα φρεάτια και τους αποχετευτικούς αγωγούς, με τη βοήθεια της ελεγχόμενης πίεσης του νερού. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι δεν χρησιμοποιούνται αιχμηρά αντικείμενα, για να μην προκαλέσουμε ανεπιθύμητες φθορές στις σωληνώσεις σας.

Με αυτόν τον τρόπο, τα φρεάτια διατηρούνται καθαρά, ώστε να μην αποτελούν εστίες μικροβίων. Οι σωληνώσεις αποσυμφορίζονται από το πουρί και τα λίπη, μειώνοντας την πιθανότητα να παρουσιαστούν φθορές και ρωγμές στο δίκτυο μελλοντικά. Τέλος, μειώνεται στο ελάχιστο ο κίνδυνος για πλημμύρες, καταστροφές, δυσοσμίες, φράξιμο αγωγών κλπ.

Οδηγίες για τη σωστή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels

1. Τακτική συντήρηση φρεατίου αποχέτευσης

2. Ανάθεση της απόφραξης της αποχέτευσης σε κάποιον ειδικό

3. Κατάλληλα εργαλεία αποφράξεων

4. Προληπτικός έλεγχος – Συντήρηση – Καθαρισμός Αποχετεύσεων.

Υποβολή αιτήματος

Εκπτώσεις σε Πετρέλαιο Θέρμανσης | Petroil Fuels

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.


Μεγάλοι Συνεργάτες - ΔΕΗ & protergia | Petroil Fuels