Διαχείριση Πετρελαίου Θέρμανσης

Η εταιρεία κατέχει πολύ μεγάλο μέρος της αγοράς στο πετρέλαιο θέρμανσης. Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της Εξυπηρέτησης Πολυκατοικιών, Κατοικιών και Επαγγελματικών Χώρων σε όλη την Αττική.

Η διαφορά της Petroil Fuels από τις άλλες εταιρείες του χώρου βρίσκεται στην ποιότητα των εργασιών, στην ταχύτητα, στο έμπειρο προσωπικό, στις ανταγωνιστικές τιμές, στη συνέπεια και, τέλος, στην αξιοπιστία. Το εσωτερικό και εξωτερικό προσωπικό αποτελείται από μόνιμους υπαλλήλους με πολλά χρόνια εμπειρίας και άριστη εκπαίδευση πάνω στα πρότυπα της εταιρείας.

Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης Αττική | Petroil Fuels

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Τιμή Σήμερα

Η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και η τιμή είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια υπηρεσιών που διαθέτουμε, διότι εκεί κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η αξιοπιστία μας προς τον πελάτη.

Προτεραιότητα για εμάς έχει η σωστή σχέση τιμής-ποιότητας του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και η ακριβής παράδοση στην ποσότητα και στον χρόνο.

Πετρέλαιο Κίνησης

1.5 € / Λίτρο

Πετρέλαιο Θέρμανσης

1.04 € / Λίτρο

Συντήρηση Καυστήρα Πετρελαίου | Petroil Fuels

Συντήρηση Καυστήρων

Τόσο η ετήσια συντήρηση του καυστήρα όσο και ο καθαρισμός του λέβητα επιτυγχάνουν μεγάλη οικονομία στο καύσιμο, ελαχιστοποιούν τις πιθανές βλάβες και ανεβάζουν σημαντικά το προσδόκιμο ζωής του καυστήρα και του λέβητα.

Η συντήρηση του καυστήρα γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους τεχνικούς καυστήρων της εταιρείας να ρυθμίζουν με μεγάλη ακρίβεια τόσο τα καυσαέρια του καυστήρα όσο και την απόδοσή του.

Καθαρισμός Δεξαμενής | Petroil Fuels

Καθαρισμοί Δεξαμενών

Ο καθαρισμός δεξαμενών πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια. Το πετρέλαιο ως φυσικό προϊόν περιέχει μικρές ποσότητες χώματος, παραφίνης, νερού, θείου κ.λπ., οι οποίες σαν υπολείμματα κατακάθονται στον πυθμένα της δεξαμενής σας.

Με τον καθαρισμό της δεξαμενής πετυχαίνετε, πρώτα, την προστασία της από τυχόν διαβρώσεις που προκαλούν τα κατάλοιπα στα τοιχώματα της και, δεύτερον, τη σωστή λειτουργία του καυστήρα σας.

Υποβολή αιτήματος

Εκπτώσεις σε Πετρέλαιο Θέρμανσης | Petroil Fuels

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.