Συχνές Ερωτήσεις

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, καθώς και με κάθε είδος χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα καταβολής του συνολικού ποσού σε δόσεις.

Η χρέωση κυμαίνεται ανάλογα με τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Ξεκινά από 3€ και ανέρχεται περίπου έως 10€. Επιπλέον, η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν για έξι (6) μήνες την έκδοση των κοινοχρήστων.

Εννοούμε απεντόμωση και μυοκτονία. Κάνουμε αεροψεκασμό στους κοινοχρήστους χώρους, καταπολεμώντας τις μεγάλες κατσαρίδες, ενώ στο λεβητοστάσιο τοποθετούμε χάρτινους μικρούς δαλματικούς με φάρμακο για τα ποντίκια.

Η συντήρηση του καυστήρα περιλαμβάνει:

1. Ρύθμιση για την ομαλή λειτουργιά του
2. Καθαρισμό του λέβητα με χρήση ειδικής σκούπας για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων καύσης
3. Καθαρισμό των λοιπών εξαρτημάτων
4. Έλεγχο διαρροών, ανταλλακτικών και αλλαγή όσων κρίνεται απαραίτητο
5. Μέτρηση καυσαερίων με ειδικό αναλυτή
6. Έλεγχο προβλεπόμενων ρυθμίσεων για τη σωστή λειτουργιά του συστήματος
7. Έκδοση φύλλου έλεγχου (φύλλο ΠΕΡΠΑ)

Με τον προληπτικό καθαρισμό αποχέτευσης, ελέγχονται όλα τα φρεάτια του κτιρίου, ώστε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο της φραγής. Με την απόφραξη, αποφράσσεται μόνο το συγκεκριμένο φρεάτιο.

Ο τεχνικός έρχεται στον χώρο σας με πιεστικό μηχάνημα και, αφού κάνει τον απαραίτητο έλεγχο στα φρεάτια σας, τα καθαρίζει από διάφορα υπολείμματα που τυχόν υπάρχουν από φωλιές εντομών, καθώς και από οσμές.

Ναι, είναι υποχρεωτικό από τον νόμο (ΦΕΚ) να υπάρχει ένας πυροσβεστήρας 6 κιλών σε κάθε όροφο, καθώς και ένας αυτόματος 12 κιλών στο λεβητοστάσιο.

Ο καθαρισμός της δεξαμενής γίνεται κάθε δύο χρόνια. Θα πρέπει να υπάρχει πετρέλαιο στη δεξαμενή σας, ώστε τα κατάλοιπα να είναι νωπά και να γίνεται πιο εύκολη η δουλειά των τεχνικών.

Δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels