Η Εταιρεία

H Petroil Fuels

Σχετικά με εμάς

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels

Η Petroil Fuels δραστηριοποιείται στην εξυπηρέτηση κτιρίων και τη διανομή υγρών καυσίμων. Η εταιρεία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου της εξυπηρέτησης κτιρίων και βρίσκεται στη λίστα των μεγαλύτερων εταιρειών της Ελλάδας. Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που επιλέγει και υποστηρίζει την ελληνική αγορά στη χώρα, απασχολώντας 100 άτομα προσωπικό.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στη συνεισφορά των ανθρώπων της και στις σταθερές αξίες της. Λειτουργεί με σεβασμό και με υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της.

Οι Εγκαταστάσεις

Το Όραμά μας

Η Φιλοσοφία μας

Ο Στόλος μας

Οι Εγκαταστάσεις

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι αποθηκευτικοί χώροι και τα γραφεία της αποδεικνύουν το κύρος της εταιρείας μας. Η Petroil Fuels χωρίζει τις δραστηριότητές της σε 6 βασικούς τομείς: το πετρέλαιο θέρμανσης, τις απολυμάνσεις, τις αποφράξεις, την έκδοση κοινοχρήστων, τους πυροσβεστήρες και, τέλος, τη συντήρηση καυστήρων.

Το όραμά μας

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels

Όραμα της εταιρείας αποτελεί η απόκτηση ηγετικής θέσης στον τομέα της, εξασφαλίζοντας κερδοφόρα και υγιή ανάπτυξη, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της με ποιοτικά, ασφαλή, οικονομικά προσιτά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς επίσης και του προσωπικού της, προσφέροντας ένα ευχάριστο, ασφαλές και ανταποδοτικό περιβάλλον.

Η Φιλοσοφία μας

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels

Φιλοσοφία της Petroil Fuels αποτελεί η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντας πιστοποιημένης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Ως αποτέλεσμα, έχει επιτύχει να προσφέρει προϊόντα οικονομικά προσιτά και ποιοτικά, καθώς και υπηρεσίες που συνεχίζουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών.

Σκοπός - Petroil Fuels

Ο Στόλος μας

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels