Έκδοση Κοινοχρήστων

Έκδοση Κοινοχρήστων

Οικονομικό Πετρέλαιο | Petroil Fuels

Η έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικιών είναι ο μηνιαίος βραχνάς κάθε διαχειριστή και αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα σημεία στη διαχείριση της πολυκατοικίας.

Το τμήμα Μηχανογράφησης της PETROIL FUELS δημιούργησε ένα απλό αλλά παράλληλα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνοντας ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστά τους. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η σωστή και υπεύθυνη κατανομή των κοινόχρηστων εξόδων της πολυκατοικίας σας.

Το σύστημα έκδοσης των κοινόχρηστων εξόδων εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα πεδία για την καταχώρηση των δαπανών των πολυκατοικιών, παρέχοντας παράλληλα τις απαραίτητες πληροφορίες και επεξηγήσεις σε όλους τους ενδιαφερομένους, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.

Ανταποκρινόμαστε και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της εποχής, γνωρίζοντας άριστα το αντικείμενο και έχοντας στη διάθεσή μας πλήρως καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονα προγράμματα μηχανοργάνωσης.

Αναλυτικότερα, η έκδοση κοινοχρήστων περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις
  2. Ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα
  3. Μία εξοφλητική απόδειξη για κάθε διαμέρισμα

Κάθε απόδειξη περιλαμβάνει ανάλυση των ποσών και των χιλιοστών, ώστε αυτά να γίνονται κατανοητά από όλους.

Το τμήμα κοινοχρήστων λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. και η παράδοση των κοινοχρήστων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του λεκανοπεδίου επιθυμείτε.

Υποβολή αιτήματος

Εκπτώσεις σε Πετρέλαιο Θέρμανσης | Petroil Fuels

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.